Suomeksi

Strandkulla mökit

Mökki meren rannalla

Vietä lomasi viihtyisässä lomamökissä meren rannalla, jolla luonto ja meri ovat lähimmät naapurisi. Jätä kiireet taaksesi, nauti ja anna kesän unohtamattomien muistojen valaista pimeitä talvikuukausia…


Strandkullan mökit ovat avoinna koko vuoden. Täällä voit rentoutua sienimetsässä, hiihtoretkillä, kalastaen, nauttien auringosta ja merestä ym. Valitse itse mitä haluat tehdä ja milloin sinulle parhaiten sopii!

Tervetuloa nauttimaan elämästä!

Tarjoamme

Tasokkaita saunallisia mökkejä.
Kaunis luonto ja hiljaisuus.
Hyvä uimaranta.
Kalastusmahdollisuus, sekä kesäisin että talvisin.

9 mökkiä 30-90m2 meren rannalla, (länsiranta=iltaaurinko), Närpiössä Kristiinankaupungin lähellä (8 km, Närpiö 17 km).

Hinnat ja y.m. on saatavana Våra stugor tai In English sivulla.

Varausehdot

Varauksen tehdään sähköpostin kautta ja jos mökki on vapaana saatte vahvistuksen varauksesta sähköpostin kautta. Lasku lähetetään asiakkaan sähköpostiin. Varaus on voimassa vasta maksun jälkeen

Kaikki laskuun liittyvät huomautukset on ilmoitettava 7 vuorokauden sisällä laskun päiväyksestä. Lasku maksetaan SEPA-maksuna (IBAN-tilinumero ja pankin BIC-koodi) laskussa olevaa viitenumeroa käyttäen.

Lasku maksetaan viimeistään kaksi (2) viikkoa ennen loman alkua.

Mikäli varauksen alkuun on kaksi (2) viikkoa tai vähemmän, maksetaan koko summa välittömästi samana päivänä. 

Mikäli asiakas ei hoida maksuja ajallaan, peruutamme varauksen ilman erillistä ilmoitusta. 

Varauksen peruuttaminen ja muuttaminen

Peruutus on aina tehtävä sähköpostilla osoitteeseen strandkulla@gmail.com. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut meille. Toimistoajan (ma-pe 8.30-17) ulkopuolella ilmoitettu peruutus katsotaan tapahtuneeksi seuraavana toimistopäivänä.

Mikäli varaus peruutetaan myöhemmin kuin 2 viikkoa ennen vuokrauksen alkua tai sen aikana, ei asiakkaan suorittamia maksuja palauteta. Asiakas voi tässä tilanteessa kuitenkin muuttaa varausta mutta sitten ei ole mahdollisuutta saada rahaa takaisin jos se muuttunut varauksen myöskin peruutetaan. 

Jos mökki ei oteta vastaan tai se otetaan vastaan myöhästyneenä, asiakkaalla ei ole oikeutta vuokran palautukseen. Jos asiakas keskeyttää varauksensa ja poistuu lomakohteesta ennen vuokra-ajan päättymistä, ei käyttämättä jääneeltä ajalta makseta korvausta eikä asiakas ole oikeutettu vuokranpalautukseen.