Bokning av stugor sommartid

Från midsommarveckan och hela augusti månad ut är endast veckouthyrning från måndag till måndag möjlig i våra stugor.

Ni bokar enklast genom att maila oss på strandkulla@gmail.com. Uppge vilken stuga ni önskar hyra samt vilken måndag ni önskar hyra den från samt hur länge. Om det är möjligt, uppge även gärna vilken tid ni kommer att anlända. Uppgifterna om hyran finns här.

Ni kommer att därefter i samband med bokningsbekräftelsen att få en faktura från oss där det framgår hur och när ni ska betala hyran. Om ni har anmärkningar på fakturan så måste ni kontakta oss inom 7 dagar från att ni mottagit den.

Vänligen notera att senast två veckor innan er vistelse på Strandkulla måste hyran vara betald. Om hyran inte är betald detta datum så förfaller bokningen automatiskt utan att ni informeras och stugan hyrs ut till andra.

Om ni bokar en stuga under de sista två veckorna innan ni anländer till Strandkulla så ska hyran betalas i samband med bokningen för att gälla.

Avbokning eller ombokning

Avbokningar görs per e-mail till strandkulla@gmail.com. Det datum vi mottar ert meddelande räknas som avbokningsdatum/ombokningsdatum. Om vi får ert meddelande utanför våra arbetstider (måndag – fredag 8:30 – 17:00) så räknas datumet för avbokning/ombokning som den följande arbetsdagen.

Om avbokningen sker kortare tid än två (2) veckor innan er vistelse skulle påbörjas kommer hyran inte att återbetalas. Det finns dock möjligheten att ni i detta fall kan omboka er vistelse men om ni avbokar även denna så blir det ingen återbetalning av hyran.

Om ni inte utnyttjar er bokning eller anländer sent/åker hem tidigt så kommer inte hela eller delar av hyran att återbetalas.

Bokning av stugor UNDER RESTEN AV ÅRET

Resten av året har vi mer flexibla hyrestider men den kortaste tiden som går att hyra är tre dygn. I övrigt gäller samma regler för bokning samt avbokning/ombokning som ovan. Kontakta oss på strandkulla@gmail.com för ytterligare information.